NiEuWS

 

Wij volgen technologische innovatie en trends. Wij inspireren en worden geïnspireerd. Op deze nieuwspagina nemen wij u mee in de wereld om ons heen. U leest over interessante digitale ontwikkelingen, ervaringen van onze klanten, partners en onszelf.

 


Everybody Lies

De pakkende titel van Seth Stephens-Davidowitz boek over big data. Met interessante en grappige voorbeelden neemt hij je mee in de wereld van big data op het internet. Zijn interview tijdens de boek presentatie heeft mij direct overtuigd. Hup Amazon op en kopen! 

Lessons Learned

Leren van ervaringen is een must. Met goed georganiseerde Lessons Learned sessies kun je na een periode van hard en intens teamwork gezamenlijk stil staan bij de successen die gaandeweg zijn behaald (Yay!), maar zeker ook de verbeteringen die je in een volgend project wilt toepassen (Aha..).

Web ontwikkeling

De Websummit werd voor het eerst in Lissabon gehouden. Een verandering van locatie heeft de deelnemers niet tegengehouden. De voorpret begon op 13 Oktober bij het Rotterdamse Venture Cafe, waar startup envoy Prins Constantijn het warmup event opende.


30e SXSW

SXSW vierde haar 30e verjaardag met 35.000 van haar beste vrienden en vriendinnen. Het was een geweldig feest.

We werden getrakteerd op cocktails, muziek, werelds grootste selfie, zelfrijdende wagens, vr boardrooms, toegepaste AI, chatbots als je beste vriend, persoonlijke medicatie en nog veel meer .

 

 

Future of Work

De World Post organiseerde een twee daags event waar – als in een snelkookpan – een unieke groep van specialisten elkaar inspireerden over de ongelimiteerde mogelijkheden die technologische innovatie met zich mee brengt en de invloed die het op ons en onze samenleving, economie en grootmachten heeft.

 

Social Enterprise

Heeft een Social Enterprise netwerk meerwaarde voor uw bedrijf? Is Yammer de opvolger van uw maatwerk intranet? Eline Kurvink presenteerde een klantcase tijdens het Microsoft event dat op 28 februari in de Westergasfabriek in Amsterdam plaatsvond.


Nexus of Forces

Afgelopen maand lieten we ons inspireren op het Gartner Congres Portals, Collaboration & Content, de volgende is in Mei in San Francisco en absoluut een aanrader.  Deze blog licht een tipje van de sluier in referentie naar het Gartner model; The Nexus of Forces.

Data driven

We werden ondergedompeld in een menigte van app bouwers, start-up’s, investeerders en ‘inspirators’. In New York vond het internationaal congres van The Next Web plaats; twee dagen netwerken, geïnspireerd worden en inspireren.

 

Geen IT afdeling

Zullen we het zonder IT afdeling doen? Dinsdag 10 december in Amersfoort spreekt Michel Osseweijer op het najaarsevent van de Rulersgroup. Cloud, Mobile, BigData en Social domineren nog steeds de IT agenda.