Over ons

Experts

GreenBirdz werkt vanuit een vaste kern, met een netwerk aan experts, zowel organisaties als zelfstandigen, om zo steeds het beste team voor ieder project samen te stellen. GreenBirdz is daarmee een voorbeeld van haar eigen organisatie filosofie die er van uitgaat dat samen werking steeds vaker doelspecifiek en zonder grenzen georganiseerd wordt.

 

Rotterdam

GreenBirdz is gevestigd in ‘Het Nieuwe Kantoor’ aan het Vasteland. HNK Rotterdam is net als GreenBirdz zo recht door zee als de Rotterdammers zelf. Geen woorden maar daden.


Klanten

Onze klanten zijn bedrijven die aan de vooravond van ICT vraagstukken en investeringen staan. Wij hebben opdrachten uitgevoerd voor onder meer SKIM, Meerlanden NV, SNV....

Referenties

Onze opdrachten behelsen ICT innovaties en daarmee gepaard gaande change management. Een Informatie Strategie ontwikkelen, ERP uit de cloud implementeren, ICT  management...

Werkwijze

Onze consultants werken doelgericht met oog voor het realiseren van toegevoegde waarde aan de bedrijfsstrategie en de individuele medewerker. Onze aanpak is gestructureerd, transparant to-the-point.