OVER ONS

Experts

GreenBirdz werkt vanuit een vaste kern, met een netwerk aan experts, zowel organisaties als zelfstandigen, om zo steeds het beste team voor ieder project samen te stellen. GreenBirdz is daarmee een voorbeeld van haar eigen organisatie filosofie. Wij gaan er van uit dat samenwerking steeds vaker doelspecifiek en zonder grenzen georganiseerd wordt.

Rotterdam

GreenBirdz is gevestigd in ‘Het Nieuwe Kantoor’ aan het Vasteland in Rotterdam. Op een steenworp afstand van de iconische Erasmusbrug. Het HNK is net als GreenBirdz zo recht door zee als de Rotterdammers zelf. Geen woorden maar daden. We ontvangen je daar graag.


Klanten

Onze klanten zijn bedrijven die aan de vooravond van digitale transformatie vraagstukken en investeringen staan.

Wij hebben opdrachten uitgevoerd voor onder meer Neptune Energy, Stichting BOOR, SKIM, Meerlanden, SNV....

Referenties

Innovatief denken en digitale transformatie, gecombineerd met change management, staan centraal in onze opdrachten. Een transformatie strategie ontwikkelen, ERP uit de cloud implementeren, ICT Management voeren...

Werkwijze

Onze consultants werken doelgericht en hebben oog voor het toevoegen van waarde aan uw bedrijfsstrategie en uw medewerkers. Onze aanpak is to-the-point, gestructureerd, transparant en bewezen succesvol.