about US

Doelspecifiek samenwerken aan jullie digitale transformatie

Wij zijn ondernemers met een technologische en economische achtegrond. Wij zien potentie in technologische innovatie en zetten die om in digitale transformaties. Transformaties met vernieuwende toepassingen die bedrijven en hun medewerkers laten groeien.

EXPERTISE & netwerk

Het zal je niet verbazen: wij houden van ons werk! Het grootste plezier beleven we als we samen met onze klanten geweldige resultaten behalen. Wij werken doelgericht met een focus op duurzame bedrijfsontwikkeling. Onze aanpak is to-the-point, gestructureerd, transparant en bewezen succesvol. Uiteraard hanteren wij in de uitvoering van onze opdrachten marktstandaarden en best practises voor modelleren en projectbeheersing.

 

GreenBirdz werkt met een netwerk aan experts, zowel zelfstandigen als gespecialiseerde bedrijven. Hierdoor zijn wij in staat om voor iedere opdracht het beste team op te stellen. GreenBirdz is een voorbeeld van haar eigen filosofie - samenwerking is steeds vaker doelspecifiek, georganiseerd vanuit kennis en competenties in wisselende samenstellingen.

from the inside or out

 GreenBirdz werkt aan de toekomst van haar klanten. Van inspireren en modelleren tot het bepalen van organisatorische impact en strategisch plannen.  Wij brengen bedrijfsdoelen, organisatie en klant visie samen met bewezen technologische innovatie voor een duurzame bedrijfsontwikkeling.


case studies

Hoe komt een organisatie in beweging op het gebied van digitalisering? Hoe kan technologische innovatie bijdragen aan de interne bedrijfsvoering en externe propositie? 

inspiratie over digitalisering mogelijkheden?