SXSW ’22 coming back in march

Get ready for SXSW 2022! Van 11-20 Maart in Austin, Texas. Tickets kunnen geboekt worden.

Een conferentie en festival met een overweldigende hoeveelheid sprekers over de belangrijkste doorbraken in technologie, film, cultuur en muziek. Van 11 tot 20 maart zullen creatieve industrieën van over de hele wereld samenkomen om te netwerken, te leren, te brainstormen en te insipireren.

South by SOuth West

South by Southwest is een conferentie dat sinds 1987 jaarlijks in de lente wordt gehouden in Austin in de Verenigde Staten. In de beginjaren kende SXSW uitsluitend muzikale optredens. Inmiddels is het uitgegroeid tot een meerdaags festival met meer dan 400.000 bezoekers en verenigt het zaken doen met plezier.  De interactieve, film- en muziekindustrie komt samen met veel digitale creatieven uit alle landen van de wereld.

GreenBirdz is 10 jaar geleden voor het eerst afgereisd naar het festival en was direct verslaafd. 

De vele inspirerende sprekers, baanbrekende ideeen, innovaties, bijzondere toekomst perspectieven en after-hours gezelligheid met andere vakidioten staat garant voor een unieke ervaring en geven je een creatieve boost.

Klik hier om te lezen waar het allemaal om draait bij de 2022 editie en hoe je kunt deelnemen. En als je dan toch in Austin bent... neem een paar uurtjes vrij en fiets met de Mellow Johnny's door de uitdagende heuvels en langs de mooie meren van Austin.

meer weten over aankomende trends en events?

more trends en events

Want to discuss with us about (your)future?

GREENBIRDZ

Vasteland 78
3011 BN Rotterdam

E-mail | hello@greenbirdz.com

home >

About us >

About you >

Case studies >

birdviewz >

Contact >