Boeken, boeken en nog meer boeken 

Hoe fijn is het, om even los van je beeldscherm te komen. Weg van alle online vergaderingen, volle mailbox en continue stroom aan chats, Zoek een rustige plek en zink weg in een boek. Geen boek, geen nood. Hieronder vindt je onze leestips en Donner bezorgt ze graag bij jouw thuis of op kantoor.

Leestips

Griezelig slim - mo gawdat

Voormalig Google-topman Mo Gawdat schrijft over de toekomst van kunstmatige intelligentie en hoe we de wereld kunnen redden. Voor de liefhebbers van horror en AI. Dit boek biedt een optimistische blauwdruk voor een bijzonder uitdagende toekomst.

Het onoverwinnelijke bedrijf - Alex Osterwalder e.a.

Het langverwachte vervolg op bestsellers 'Business Model Generatie' en 'Waarde Propositie Ontwerp'. Dit boek laat zien hoe werelds meest succesvolle bedrijven erin slaagden superieure bedrijfsmodellen te bouwen en zichzelf opnieuw uit te vinden, terwijl anderen faalden. 


A world without work - daniel susskind

Over ongekende welvaart door technologische vooruitgang.  Hoe deze welvaart eerlijk te verdelen, de kracht van Big Tech in te dammen en zin te geven in een wereld waar werk niet langer het middelpunt van ons leven is.

Green On - joris janssen e.a.

Over de leukste en meest productieve manier van werken. Dit boek vertelt het spannende verhaal van de special forces en hoe hun bewezen principes zich vertalen naar situaties op de werkvloer. Vol met concrete tips om zelf vandaag nog te beginnen met ’s werelds leukste en meest productieve manier van werken: Green On!

meer weten over aankomende trends en events?

more trends en events

Want to discuss with us about (your)future?

GREENBIRDZ

Vasteland 78
3011 BN Rotterdam

E-mail | [email protected]

home >

About us >

About you >

Case studies >

birdviewz >

Contact >