about your digital future

GreenBirdz = bouwen aan digitale transformatie

Wij bouwen aan de toekomst van onze klanten. Van inspiratie en modelleren tot organisatorische impact en strategisch plannen. Wij brengen bedrijfsdoelen, organisatie en klant visie samen met bewezen technologische innovatie voor een duurzame bedrijfsontwikkeling.

digitalisering

Overal om ons heen is het voelbaar; verandering. Niet langer leven we in een veranderend tijdperk, maar in een tijdperk van verandering. 

Er zijn grote uitdagingen op het gebied van energie, duurzaamheid, gezondheid, landbouw, water en veiligheid. Dat vraagt om technologische en sociale innovaties die gezamenlijk systeem veranderingen bewerkstelligen. Stilstaan betekent je marktkansen verkleinen. Startups schieten als paddestoelen uit de grond en blinken uit in dat ene ding.

Geboren in een digitaal tijdperk zijn zij als geen ander in staat om op te schalen tot spelers van wereld formaat.

 

Greenbirdz helpt kansen te vergroten van haar klanten. Wij verzorgen inspiratiesessies, tonen hoe toepassingen van innovatieve technologie een voorsprong in de markt kan geven, maken verandering tastbaar - en planbaar bovendien - en begeleiden implementaties.  

employer experience

De mensen die nu de arbeidsmarkt op komen zijn geboren in het digitale tijdperk. Zij zijn gewend aan een oneindige stroom van directe feedback, geautomatiseerde processen en willen vrijheid in de manier waarop zij het werk invullen. Niet langer zijn zij gebonden aan één organisatie, maar aan meerdere organisaties. Parallel in plaats van serieel. Feedback krijgen zij van binnen en buiten de organisatie. Trends wijzen op een behoefte aan zingeving en niet 'een baan voor het leven'.  Dit vraagt wat van een organisatie. Medewerkers zijn meer eisend en door de vele exogene prikkels is het een uitdaging om iedereen fit voor de continu veranderende job te houden. 

 

Deze maatschappij heeft effect op de organisatie en bedrijfsvoering. Werkplekken en kantoren dienen digitaal te zijn. Kennis moet pro actief binnen het bedrijf geborgd worden. Bedrijfsondersteunde processen moeten steeds efficiënter - en bovendien veiliger - uitgevoerd kunnen worden. En een hoge mate van flexibiliteit en continue ontwikkeling is vereist voor zowel processen, mensen als middelen. 

GreenBirdz helpt haar klanten dit te realiseren.

customer experience

 De huidige consument stelt hoge eisen aan jullie dienstverlening. Google quick, Apple easy en Whatsapp cheap is de norm. Langzamerhand is de consument het vanzelfsprekend gaan vinden dat diensten digitaal ontsloten zijn, continu vernieuwen, steeds minder geld kosten en een steeds hogere servicegraad hebben. Opboxen tegen steeds hogere eisen van je klanten, terwijl er meer en meer concurrenten bijkomen in de mondiale markt. Dat vraagt wat van een organisatie. 

 

Deze maatschappij heeft pijlsnel effect op jullie diensten. Organisaties dienen flexibel te zijn om snel op marktontwikkelingen in te kunnen spelen én je klant en concurrent steeds een stap vooruit te kunnen blijven. 

Innoveren organiseer je vanuit customer journey mapping en design thinking. Producten en diensten verbeteren, herontwerpen, op de klant en marktvraag afstemmen - het is een continu proces. De klant staat centraal en technologische innovatie is een enabler. 

GreenBirdz helpt haar klanten om succesvol in dit speelveld te kunnen acteren.

meer weten over onze filosofie?

Het zal je niet verbazen: wij houden van ons werk! Maar het grootste plezier hebben we, wanneer we onze klanten kunnen helpen geweldige resultaten te behalen. Graag vertellen we je meer over onze kennis, ervaringen en projectresultaten.


case studies

Hoe komt een organisatie in beweging op het gebied van digitalisering? Hoe kan technologische innovatie bijdragen aan je interne bedrijfsvoering en externe propositie? 

birdviewz

Ontdek de trends op het gebied van innovatie, houd events in de gaten, lees onze tips en raak geinspireerd over jouw digitale toekomstmogelijkheden. 

inspiratie over digitalisering mogelijkheden?